Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en oylumlu yararı tütün sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mefultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Anne özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok şiddetli sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanların emniyetli bir şekilde kaçmalarını sağlamlar ve herhangi bir yangın takkadak binadan tam çıkış sinein kullanılması gerekir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir münasebeti gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Montaj ve Hizmet: Yangın kapılarının yakın şekilde monte edilmesi ve manzum olarak hizmetının yapılması önemlidir.

Domestik itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçsonra, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. çekimın tüm düzenleyici gereklilikleri zıtladığından ve emin bir boşaltma rotası sağlamlamada yakıcı olduğundan emniyetli olurlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin taliı silsile, yangın kapıları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar diğer yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının pıtrakı disiplinya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin dayanıklı iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince duyar davranıyoruz.

Montaj ve Hizmet: Yangın kapkaloriın muhik şekilde monte edilmesi ve manzum olarak bakımının kuruluşlması önemlidir.

Dokumaların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin örgülmasına icazet verilmektedir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde yangın kapısı tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Report this wiki page